Return to Fenix Scientific AB Consulting Activities

Exempel på våra konsultjänster

Exempel på våra konsultjänster

Fenix Scientific AB är ett forskningsintensivt företag inom Life Science området som även inkluderar en konsultverksamhet. Pongratz Consulting inom Fenix Scientific AB är ett konsultverksamhet som stödjer företag och organisationer att etablera sig inom Europeiskt forskning och erhålla EU-finansiering.

EU flags

Pongratz Consulting och Fenix Scientific AB  etablerades av Ingemar Pongratz 2012. Inom ramen av Pongratz Consulting stödjer vi även företag, organization och även myndigheter att etablera sig inom EU forskning och EU finansiering.

Vi har lång gedigen erfarenhet inom detta område. Genom aktivt deltagande i ett flertal olika EU-finansierade projekt har vi inte bara utvecklat den erfarenhet som behövs, vi har även etablerat ett stort kontaktnät av olika sammarbetspartners som vi ständigt sammarbetar med inom olika områden.

Vi kan stödja organisationer, företag och myndigheter att söka, planera och implementa av EU projekt.

Vi är också flexibla, om det behövs så deltar vi som partners i projektet för att stödja projektet administrativt och vi kan även ta hand om EU projekt kommunikationen. Detta gör att vi kan avlasta koordinatron och se till att deltagarna kan fokusera på sin forskning.

Vi har tagit fram en kort presentation  (PDF fil) med olika exempel som belyser en del av de olika tjänster som vi erbjuder.

SV Pongratz Consulting examples

Men vi har även varit inblanda i andra områden så tveka inte att kontakta oss för en diskussion.

Använd gärna vår kontaktformulär eller skicka en e-post till:

 

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

 

Exempel på våra konsultjänster online

Exempel på våra konsultjänster online Fenix Scientific AB stödjer olika organisationer, företag, myndigheter och universitet att identifiera och söka om offentlig finansiering för olika projekt. Vår konsultverksamhet är placerad inom ramne för Pongratz Consulting som tar utnyttjar ingemar Pongratz erfarenhet inom offentlig finansiering. Vår målsättning är att kunna erbjuda våra kunder tjänster för att identifiera …

Kommunikations Tjänster

Kommunikations Tjänster:    Överblick av kommunikations tjänster som Fenix Scientific AB erbjuder: Fenix Scientific AB erbjuder genom Pongratz Consulting en rad olika kommunikations tjänster för olika typer av forskningsprojekt. Vi drar full nytta av den dokummentare expertisen som Ingemar Pongratz, Miia Klingstedt och Sofia Kuhn besitter inom området forskningskommunikation där ingemar Pongratz och Sofia Kuhn …