Nya tjänster inom Kommunikation

Nya tjänster inom Kommunikation:

Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting kan nu erbjuda nya tjänster inom forskningkommunikation.

Vi har etablerat sammarbete med Lovisa Svensdotter som har lång, gedigen erfarenhet som producent för filmer och dokumentärer.

IMG_0582Tillsammans med Ingemar Pongratz erfarenhet inom forskning och inom forskningskommunikation kan vi nu erbjuda våra kunder möjligheten att producera presentera forskning i film format.

Med anabolisk treenighet finns det två sätt att ta det. Bekräftande urinläkemedletest utförs genom gaskromatografi testosteron gel online Anabolisk treenighet kombinerar 3 kraftfulla anabola medel för att bygga mager massa, styrka och förbättra

Filmer produktion är komplex och kräver tid och erfarenhet. Det kräver också kunskap om hur allmänheten tar emot informationen. För att en film som skall presentera forskning skall tas väl emot av allmänheten måste budskapet anpassas till detta. Det behövs kunskap och planering om hur budskapet föras fram för att undvika oväntade reaktioner.

Vi kan hjälpa er med planering coh produktion av filmerna och vi kan se till att producera material i ett format om passar till exempel för att presenteras i olika Sociala Medier eller för att produceras i annat format.

För att säkerställa att filmen blir så som ni vill ha den kommer vi att sammarbeta med er och vi kommer att anpassa filmen för den publik som ni vill nå.

Så tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av av våra olika kommunikationstjänster, använd gärna vår kontaktformulär (öppnas i ett nytt förster) eller skicka gäna ett e-post meddelande

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com