Nya verktyg för Horizon 2020 projekt

Nya verktyg för Horizon 2020 projekt:

EU flags

Fenix Scientific AB har tagit in ny expertis till företagets verksamhet och etablerat ett samarbete med Dr Miia Klingstedt. Miia Klingstedt har en Ph D från Stockholms Universtitet inom Material Kemi och dessutom lång ocg gedigen erfarenhet ac att ta fram kundanpassade hemsidor, olika typer av administrations verktyg och inom web-design och web-layout.

Tillsammans med Andrs Elo och Ingemar Pongratz från Fenix Scientific AB kommer vi att ta fram och kunna erbjuda specifika administrativa projektverkytyg som är special anpassade för att möte behov som EU finansierade projekt har till exempel Horizon 2020 eller Eureka! Eurostars projekt.

För detta ändamål kommer vi att dra nytta av den gemensamma erfarenheten som vi har dels av EU finansierade projekt, grafiskt, kundanpassad layout och säkra och ändamålsendliga E-lösningar. Vi kommer att ta fram och utveckla en produkt som är special anpassad för att möta utmaningar som ett forskningsprojekt kan mötas av, dels inom administration och kommunikation.

Ledordet för vår satsning är användarvänlighet och enkelhet. Tillsammans med ändamålsenlig design kommer vi att utveckla produkter som verkligen stöder olika projekt som Horizon 2020 forskningsprojekt.

Verktyget kommer att integrerat för att användas med olika tillsammans med olika Sociala Medier. och kommer att göra det enkelt att uppdatera och dokumentera projektets aktiviteter för att på så sätt förenkla kommunikation.

Det kommer även att vara ett värdefullt stöd för administration, rapportering och intern kommunikation och på så sätt ge projektets deltage mer tid att fokusera på andra aktiviteter

Kontakta oss gärna för mer information om verktyget eller om hur vi kan hjälpa er med att söka EU finanasiering. Använd gärna vår online kontaktformulär eller skicka oss en epost till:

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com